Blog

Utánvételes vásárlás
18
Aug

Az internetes kereskedelem egyik legfontosabb pontja, hogy hogyan jut el a megrendelt csomag a vásárlóhoz. Nálunk számos szállítási mód közül tudsz választani, melyek révén megkapod a megrendelt terméket. A megrendelt és kifizetett terméket. Nálunk ugyanis nincs utánvét. Hogy miért? Ebben a blogbejegyzésben erről olvashatsz most.

Interjú a ChatGPT mesterséges intelligenciával
13
Febr

Bizonyára Te is hallottál már a Chat GPT nevű mesterséges intelligencia alapú chat robotról. Ezen a linken tudod kipróbálni: https://chat.openai.com/

Nemrég én is kipróbáltam, a kezdeti ismerkedő alapkérdések után kifaggattam, hogy mit tud, illetve mit gondol rólunk, az Angelboard Tásasjáték Webáruházról. Szerintem meglepően összeszedett, korrekt, értelmes és ami még fontosabb valós válaszokat adott. Olvasd el a mesterséges intelligenciával folytatott beszélgetésemet és dönts el Te, hogy mennyire illenek ránk a mondatai!

Emlékeztek?
18
Márc

Mindannyian emlékszünk. Egy éve kezdődött... 2020. március 18-án léptek életbe a koronavírus járvány megfékezésére hozott intézkedések. Gyökeresen felfordult az életünk. Azóta volt már enyhítés, majd újabb szigorítás. Megjelentek az oltások, de megjelentek a mutációk is. A teljes visszatérés még várat magára.

Pontgyűjtő rendszer
30
Jan

Az elmúlt időszakban kidolgoztunk és beállítottunk Nektek a webshopban egy törzsvásárlói pontgyűjtő rendszert. Olvass tovább a hűségpont rendszerünk részleteiről!

Programnavigátor interjú
08
Jan

Alább olvashatjátok a Bagi Programnavigátor internetes programajánló Facebook oldalán megjelent beszélgetésünk kivonatát.